Speciale deuren

Aan iedere brandwerende afdichting worden andere eisen gesteld. Geen opening is immers gelijk en geen product is hetzelfde. Daarnaast zijn de eisen in iedere bedrijfstak vaak net weer even iets anders en gelden natuurlijk persoonlijke wensen en voorkeuren.  BDC Enschede heeft jarenlange ervaring en helpt u graag bij het vinden van een veilige brandwerende afdichting voor uw bedrijf.

Maatwerk deuren en afdichtingen

Naast de standaard uitvoeringen brandwerende deuren en afdichtingen realiseren wij ook maatwerkoplossingen, speciale deuren naar uw wensen gemaakt. Zo kunnen we bijvoorbeeld bepaalde materialen toepassen die in uw specifieke bedrijfsvoering gewenst zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan roestvast stalen deuren in de voedingsmiddelenindustrie, luxe deuren voor representatieve ruimtes, dubbelvleugelige  en in radius gebogen schuifdeuren voor bijvoorbeeld het brandwerend afdichten van tourniquets.

Mooie en veilige oplossingen

Ook wanneer speciale eisen aan deuren worden gesteld, bijvoorbeeld op het gebied van geluidsisolatie, explosieveiligheid of vloeistofkering, denken we graag met u mee en komen we samen tot een mooie en veilige oplossing.

Meer informatie

Maak vrijblijvend een afspraak, dan bespreken we graag de mogelijkheden.